Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045
Назва: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної магістерської роботи зі спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” для студентів денної форми навчання
Автори: Сімахіна, Галина Олександрівна
Українець, А. І.
Корихалова, О. М.
Фролова, Наталія Епінетівна
Науменко, Наталія Валентинівна
Ключові слова: вища освіта
кваліфікаційний рівень
оздоровчі продукти
інноваційні технології
higher Education
qualification
wellness products
innovative technologies
кафедра гуманітарних дисциплін
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання магістерської кваліфікаційної роботи зі спеціальності 8.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" для студентів денної форми навчання /Укл.: Г. О. Сімахіна, А. І. Українець, Н. Е. Фролова, О. М. Корихалова, Н. В. Науменко – К.: НУХТ, 2008. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна магістерська робота є логічним завершенням навчання у вищому навчальному закладі і демонструє ступінь оволодіння нормативною програмою відповідного освітнього рівня. Вона є самостійним науковим дослідженням, яке повинно визначати певні напрям, шляхи, стратегію і тактику реалізації важливих для народу України проблем. Для магістрів спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення” такою проблемою є реалізація концепції оздоровчого харчування.
Qualification Master is a logical completion of study in higher education and demonstrates the degree of regulatory capture program appropriate educational level. It is an independent research which should define certain direction, path, strategy and tactics of the important issues for the people of Ukraine. For masters in 8.091722 "Technology of food health and preventive purpose" this problem is to implement the concept of health food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації та програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mag_kval_work.pdf516.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.