Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.
Опис
Ключові слова
мальтозна патока, мальтозная патока, maltose treacle, цукор, тісто, бродіння, об’єм хліба, черствіння, сахар, тесто, брожение, объем хлеба, черствение, sugar, dough, fermentation, volume of bread, hardened, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Заміна в булочних виробах усього цукру мальтозною патокою можлива / В. І. Дробот, Л. І. Удворгелі, Ю. В. Бондаренко, О. Б. Таланов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2007. – № 1. – С. 15 - 17.