Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХристенко, О. В.-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorДробот, Віра Іванівна-
dc.date.accessioned2012-05-09T18:46:52Z-
dc.date.available2012-05-09T18:46:52Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationХристенко, О. В. З турботою про хворих на цукровий діабет / О. В. Христенко, О. А. Білик, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 63 - 64.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1053-
dc.description.abstractУзагальнено доцільність розроблення дієтичних хлібобулочних виробів, охарактеризовано рецептурні композиції білково-пшеничного та білково-висівкового хліба, досліджено технологічні параметри та якість готових виробів, встановлена доцільність застосування сухої пшеничної клейковини.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectдієтичні хлібобулочні виробиuk_UK
dc.subjectдиетические хлебобулочные изделияuk_UK
dc.subjectdietary bakery productsuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectсуха пшенична клейковинаuk_UK
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівru_RU
dc.subjectсухая пшеничная клейковинаru_RU
dc.subjectcompositionsen_EN
dc.subjectdry wheat glutenen_EN
dc.titleЗ турботою про хворих на цукровий діабетuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boaztphntsd.pdf118.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.