Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті викладені результати дослідження буферної ємності білкових наповнювачів з тваринної сировини та визначений їх вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. In article the stated results of research the buffer capacity proteinaceous additions from animal raw materials also is defined their influence on technical characteristics on mince and pate emulsions.

Опис

Ключові слова

ковбаси, паштети, технологія, тваринні білки, стабілізатори, буферна ємність, sausages, pate, technology, animal protein, stabilizers, buffer capacity, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Білоквміщуючі стабілізуючі системи для комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, О. Ю. Єрмак // Мясное дело. - 2007. - № 5. - С. 56-58.

Зібрання