Екологічно чистий натуральний барвник

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено переваги застосування натуральних харчових барвників із рослинної сировини, спосіб одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого натурального харчового концентрованого барвника.

Опис

Ключові слова

харчовий барвник, спосіб, морква, β-каротин, харчова промисловість, пищевой краситель, способ, морковь, пищевая промышленность, food colorant, technology, carrots, β-carotene, food industry, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Екологічно чистий натуральний барвник / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасюк, Л. М. Резвіна // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - № 7. - С. 16.

Зібрання