Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811
Назва: Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
Автори: Hrebeniuk, I.
Bondar, Natalia
Yurchuk, Lyudmila
Ключові слова: харчовий люпин
пищевой люпин
food lupine
білок
белок
protein
харчова цінність
пищевая ценность
nutritional value
хімічний склад
химический состав
chemical composition
ресторанний бізнес
ресторанный бизнес
restaurant business
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.
Короткий огляд (реферат): Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Untitled.FR10.pdf742.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.