Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811
Назва: | Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production |
Автори: | Hrebeniuk, I. Bondar, Natalia Yurchuk, Lyudmila |
Ключові слова: | харчовий люпин пищевой люпин food lupine білок белок protein харчова цінність пищевая ценность nutritional value хімічний склад химический состав chemical composition ресторанний бізнес ресторанный бизнес restaurant business кафедра іноземних мов професійного спрямування кафедра готельно-ресторанної справи |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239. |
Короткий огляд (реферат): | Using of food lupine in culinary product technology has been investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Untitled.FR10.pdf | 742.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.