Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.

Опис

Ключові слова

харчовий люпин, пищевой люпин, food lupine, білок, белок, protein, харчова цінність, пищевая ценность, nutritional value, хімічний склад, химический состав, chemical composition, ресторанний бізнес, ресторанный бизнес, restaurant business, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.