Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидоренко, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Стеценко, Наталія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-05T08:10:33Z | - |
dc.date.available | 2013-11-05T08:10:33Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Сидоренко, Ю. В. Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом / Ю. В. Сидоренко, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – C. 102–104. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що житній хліб з додаванням ламінарії та анісу характеризується високими показниками ступеня забезпечення добових потреб в таких мінеральних речовинах, як залізо, йод, селен та магній. Determined that rye bread with anise and kelp is characterized by high levels of satisfaction of daily needs such minerals as iron, iodine, selenium and magnesium. | uk_UK |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UK |
dc.subject | аніс | uk_UK |
dc.subject | ламінарія | uk_UK |
dc.subject | житній хліб | uk_UK |
dc.subject | мінеральний склад | uk_UK |
dc.subject | anise | uk_UK |
dc.subject | kelp | uk_UK |
dc.subject | rye bread | uk_UK |
dc.subject | mineral composition | uk_UK |
dc.subject | кафедра технології оздоровчих продуктів | - |
dc.title | Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом | uk_UK |
dc.type | Thesis | uk_UK |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.