Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСидоренко, Ю. В.-
dc.contributor.authorСтеценко, Наталія Олександрівна-
dc.date.accessioned2013-11-05T08:10:33Z-
dc.date.available2013-11-05T08:10:33Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСидоренко, Ю. В. Розроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складом / Ю. В. Сидоренко, Н. О. Стеценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – C. 102–104.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10965-
dc.description.abstractВстановлено, що житній хліб з додаванням ламінарії та анісу характеризується високими показниками ступеня забезпечення добових потреб в таких мінеральних речовинах, як залізо, йод, селен та магній. Determined that rye bread with anise and kelp is characterized by high levels of satisfaction of daily needs such minerals as iron, iodine, selenium and magnesium.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectанісuk_UK
dc.subjectламінаріяuk_UK
dc.subjectжитній хлібuk_UK
dc.subjectмінеральний складuk_UK
dc.subjectaniseuk_UK
dc.subjectkelpuk_UK
dc.subjectrye breaduk_UK
dc.subjectmineral compositionuk_UK
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleРозроблення технології житнього хліба з покращеним мінеральним складомuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SSS.pdf204.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.