Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШульга, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorПетрова, Жанна Олександрівна-
dc.contributor.authorShulga, Oksana-
dc.contributor.authorKovbasa, Vladimir-
dc.contributor.authorSharan, Andrey-
dc.contributor.authorPetrova, Zhanna-
dc.date.accessioned2013-11-05T12:16:52Z-
dc.date.available2013-11-05T12:16:52Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationПатент 36131 UA, МПК A23L 1/214 (2006). Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В., Петрова Ж. О. ; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № u 200807097; заявл. 21.05.08 ; опубл. 10.10.08, Бюл. № 19, 2008 р.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10997-
dc.description.abstractВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок. Изобретение относится к пищевой промышленности, а именно, к пещеконцентратной промышленности. Оно может быть использовано для производства екструдированого продукта с сухого картофельного пюре, и отличается тем, что как пищевая добавка используется свекольный порошок. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of extruded product containing dry potato puree, difference in use of beetroot powder.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectбуряковий порошокuk_UK
dc.subjectхарчоконцентратна промисловістьuk_UK
dc.subjectекструдовані продуктиuk_UK
dc.subjectсухе картопляне пюреuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectсвекольный порошокuk_UK
dc.subjectпищеконцентратная промышленностьuk_UK
dc.subjectекструдированные продуктыuk_UK
dc.subjectсухое картофельное пюреuk_UK
dc.subjectпищевая ценностьuk_UK
dc.subjectbeetroot powderuk_UK
dc.subjectfood-concentrate industryuk_UK
dc.subjectextruded productsuk_UK
dc.subjectdry potato pureeuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleЕкструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)uk_UK
dc.title.alternativeExtrusion potato product (Patent for useful model № 36131)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pkvmek36131.pdf54.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.