Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована технологія маршмелоу з використанням порошку топінамбуру та фруктових соків. The technology of marshmallow with topinambour powder and fruit juices has been proposed.

Опис

Ключові слова

топінамбур, topinambour, маршмелоу, marshmallow, технологія, technology, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Коваленко, І. О. Удосконалення технології маршмелоу з використанням плодово-овочевої сировини у закладах ресторанного господарства / І. О. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 50-51.