Енергетичні характеристики деяких «темних» ІЧ випромінювачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1971

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для інтенсифікації багатьох теплових процесів у практиці харчової промисловості застосовується "темні" ІЧ випромінювачі. Науково обгрунтований вибір таких випромінювачів неможливий без вивчення їх спектральних та енергетичних характеристик і оптичних властивостей оброблюваних продуктів.

Опис

Ключові слова

інфрачервоні випромінювачі, инфракрасные излучатели, infrared emitters, кафедра фізики, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Енергетичні характеристики деяких «темних» ІЧ випромінювачів / О. Ф. Буляндра, Г. К. Бабанов, В. П. Дорощук, Б. І. Вербицький // Харчова промисловість. – 1971. - № 17. - C. 24-29.

Зібрання