Дослідження процесу конвективного сушіння глоду
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння конвективним методом при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process of the convective drying at different parameters.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process of the convective drying at different parameters.
Опис
Ключові слова
конвективне сушіння глоду, convectiv drying hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота, поліфенольні сполуки, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Дослідження процесу конвективного сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Харчова промисловість. - 2012. – Вип. 12. - С. 42-47.