Дослідження процесу конвективного сушіння глоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння конвективним методом при різних параметрах.
The results over of changes of chemical composition of garden-stuffs of hawthorn are brought in the process of the convective drying at different parameters.

Опис

Ключові слова

конвективне сушіння глоду, convectiv drying hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота, поліфенольні сполуки, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Дослідження процесу конвективного сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Харчова промисловість. - 2012. – Вип. 12. - С. 42-47.

Зібрання