Дифузійні властивості пивоварної дробини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено вплив руху рідини по висоті дробини на концентрацію промислової води. The influence of the fluid height pellets concentration of industrial water.

Опис

Ключові слова

дифузійні властивості, пивоварна дробина, фільтрування, фильтрование, diffusion properties, brewing pellet, congestion, filtering, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Прохоров, О. М. Дифузійні властивості пивоварної дробини / О. М. Прохоров, В. О. Аністратенко // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 86