Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто виробництво м’ясних та м'ясо-рослинних консервів та їх рецептурні компоненти на прикладі додавання грибів до складу консервів. Також наведені переваги використання у виробництві гливи звичайної та технологічний ефект цього рецептурного компоненту для готового продукту. There are benefits to using in the production of oyster mushroom and technological effects of this component for finished product.

Опис

Ключові слова

глива, висушування, білковмісна сировина, печериця, шампиньон, oyster mushrooms, dried, raw containing protein, mushrooms, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослиннях консервів / В. М. Пасічний, О. Б. Жабіна, Ю. А. Ястреба // М’ясний бізнес. - 2009. - № 11 (84). - С. 32-33.

Зібрання