Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453
Title: Спосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Сабадаш, Петро Миколайович
Жук, Ігор Зіновієвич
Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Keywords: фарш
функціональні добавки
консерви
м’ясна сировина
білково-жировий стабілізатор
stuffing
functional additives
canned food
meat raw materials
protein and fat stabilizer
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Деклараційний патент на винахід № 70671 UA, А23L1/31. Спосіб виробництва фаршевих консервів / Пасічний В. М., Сабадаш П. М., Жук І. З., Кремешна І. В., Венглюк Ю. П. ; патентовласник НУХТ. - № 20031212086 ; заявл. 23.12.2003; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.
Abstract: Розроблено спосіб виробництва фаршевих консервів, який відрізняється тим, що на стадії підготовки основної сировини м’ясна сировина та підготовлений білково-жировий стабілізатор подрібнюються на вовчку з подальшим складанням і подрібненням фаршу в кутері, під час якого вносять функціональні добавки і спеції. A method of production of minced canned food, which is characterized by the fact that at the stage of the main raw meat raw and prepared protein and fat stabilizer is ground in a meat grinder with further preparation and grinding meat cutter in, during which make functional additives and spices.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
A method.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.