Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorСабадаш, Петро Миколайович-
dc.contributor.authorЖук, Ігор Зіновієвич-
dc.contributor.authorТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна-
dc.date.accessioned2013-11-18T14:43:16Z-
dc.date.available2013-11-18T14:43:16Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationДеклараційний патент на винахід № 70671 UA, А23L1/31. Спосіб виробництва фаршевих консервів / Пасічний В. М., Сабадаш П. М., Жук І. З., Кремешна І. В., Венглюк Ю. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212086 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10, 2004 р.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11453-
dc.description.abstractРозроблено спосіб виробництва фаршевих консервів, який відрізняється тим, що на стадії підготовки основної сировини м’ясна сировина та підготовлений білково-жировий стабілізатор подрібнюються на вовчку з подальшим складанням і подрібненням фаршу в кутері, під час якого вносять функціональні добавки і спеції. A method of production of minced canned food, which is characterized by the fact that at the stage of the main raw meat raw and prepared protein and fat stabilizer is ground in a meat grinder with further preparation and grinding meat cutter in, during which make functional additives and spices.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectфаршuk_UK
dc.subjectфункціональні добавкиuk_UK
dc.subjectконсервиuk_UK
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UK
dc.subjectбілково-жировий стабілізаторuk_UK
dc.subjectstuffinguk_UK
dc.subjectfunctional additivesuk_UK
dc.subjectcanned fooduk_UK
dc.subjectmeat raw materialsuk_UK
dc.subjectprotein and fat stabilizeruk_UK
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleСпосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
A method.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.