Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСандул, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorШтефан, Євгеній Васильович-
dc.contributor.authorТеличкун, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorТеличкун, Володимир Іванович-
dc.date.accessioned2013-11-29T12:56:52Z-
dc.date.available2013-11-29T12:56:52Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationРозроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста / О. О. Сандул, Є. В. Штефан, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали Шостої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : УДУХТ, 2000. – С. 64–65.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678-
dc.description.abstractДосліджена взаємодія пари «продукт – екструдер» і запропонований алгоритм урахування сил тертя при русі тіста в екструдері. Процес екструдування проаналізований з використанням проекційно-сіткових методів. Визначено вплив різних умов поверхневої взаємодії на кінетику процесу екструзії. Розроблена методика визначення коефіцієнтів тертя. The interaction of "product – extruder" pair was investigated and an algorithm of accounting friction forces when the dough is moving in an extruder was proposed. Extrusion process was analyzed using a projection-grid methods. The influence of various conditions of the surface interaction on the kinetics of the extrusion process was determined. The method of friction coefficients determination has been developed.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectекструзіяuk_UK
dc.subjectсила тертяuk_UK
dc.subjectпроекційно-сіткові методиuk_UK
dc.subjectextrusionuk_UK
dc.subjectfriction forcesuk_UK
dc.subjectprojection-grid methodsuk_UK
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleРозроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тістаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.