Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755
Название: Безпека застосування харчових добавок
Авторы: Полумбрик, Олег Максимович
Топчій, Оксана Анатоліївна
Ключевые слова: сировина
функціональні класи
харчові добавки
raw materials
functional classes
food additives
кафедра харчової хімії
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Полумбрик, О. М. Безпека застосування харчових добавок / О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки, стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної оліє жирової та молочної галузей : міжнародна наукова-технічна конференція, 15 — 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 12-13.
Краткий осмотр (реферат): В роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень. Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів. We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research. Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Safety of.pdf69.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.