Консерванти для комбікормів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати розробки варених тваринних кормів подовженого терміну зберігання завдяки застосуванню створених в університеті консервуючих сумішей. При вивченні якості вареного тваринного корму, що містить консервуючу суміш, у процесі зберігання досліджували зміни білка і якісного та кількісного складу амінокислот. The results of the development of cooked animal feed extended shelf life through the use of established at the University of preservative mixtures. In the study of quality of cooked animal feed containing the preserving mixture during storage investigated the changes in protein and qualitative and quantitative composition of amino acids.

Опис

Ключові слова

консерванти для комбікормів, амінокислоти, preservative for animal feed, amino acids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Клименко, М. М. Консерванти для комбікормів / М. М. Клименко, О. А. Топчій // Харчова і переробна промисловість. - К.: УДУХТ, 2001. - C. 20-21.

Зібрання