Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛензіон, Сергій Валентинович-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2013-12-16T08:52:43Z-
dc.date.available2013-12-16T08:52:43Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛензіон, С. В. Особливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських вин / С. В. Лензіон, О. А. Білик // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. І. – С. 89.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12122-
dc.description.abstractТези присвячені розробці способів фасування. В результаті аналізу особливостей гідродинамічних режимів розроблено дві модифікації інтенсивних масопроводів для забезпечення ліквідації зволоження пляшок під час фасування, що заважає етикетуванню пляшок. Abstracts are devoted to the development of methods of packing. As a result of analyzing the hydrodynamic regimes developed two versions masoprovodiv intense moisture to ensure the elimination of bottles during packaging that prevents labeling bottles.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectбрютuk_UK
dc.subjectгомогенна сумішuk_UK
dc.subjectгідродинамічні властивостіuk_UK
dc.subjectзволоженняuk_UK
dc.subjectфасуванняuk_UK
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UK
dc.subjectbrutuk_UK
dc.subjecthomogeneous mixtureuk_UK
dc.subjecthydrodynamic propertiesuk_UK
dc.subjecthumidificationuk_UK
dc.subjectpre-packinguk_UK
dc.titleОсобливості гідро- та термодинамічних ефектів в системах матеріальних потоків у виробництві шампанських винuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tboaogttvsmpuvsv.pdf120.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.