Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем.

Опис

Ключові слова

картопляні пластівці, пористість, черствіння, технологічний процес, деформація м’якушки хліба, картофельные хлопья, пористость, черствение, технологический процесс, деформация мякиша хлеба, potato flakes, sponginess, staling, technological process, deformation of crumb, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Застосування картопелепродуктів в хлібопеченні / С. Д. Бахтирьов, О. А. Білик, Н. І. Савчук, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 13-14 квіт. 2009 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. ІІ. – С. 251.