Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Назва: | Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки |
Автори: | Билык, Елена Анатольевна Халикова, Эсма Фаиковна Малиновский, Виталий Васильевич Шабельник, О. Ю |
Ключові слова: | свежесть хлебобулочных изделий крахмал белок ретроградация денатурация стеклование freshness of bakery products starch protein retrogradation denaturation vitrification кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Cпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки / Е. А. Билык, Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3 (168). – С. 52-54. |
Короткий огляд (реферат): | Рассмотрены химизм процесса черствения хлебобулочных изделий из пшеничной муки. Приведено влияние сырья, способов приготовления теста, применение рациональных режимов технологического процесса на черствения хлебобулочных изделий. Показано в каких видах упаковки лучше сохраняется свежесть. The mechanisms of the process of staling of bakery products from wheat flour. Given the impact of raw materials, methods of preparation of the test, the use of rational modes of process on the staling of bakery products. Shown what kinds of packaging is better kept freshness. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sboaszshvzpb.pdf | 347.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.