Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Назва: Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки
Інші назви: Способи збереження свіжості хлібобулочним виробам з пшеничного борошна
Ways of maintaining the freshness of bakery flour
Автори: Білик, Олена Анатоліївна
Халікова, Есьма Фаїківна
Малиновський, Віталій Васильович
Билык, Елена Анатольевна
Халикова, Эсьма Фаиковна
Малиновский, Виталий Васильевич
Bilyk, Olena
Halykova, Esma
Malynovsky, Vitaly
Ключові слова: свежесть хлебобулочных изделий
крахмал
белок
ретроградация
денатурация
стеклование
свіжість хлібобулочних виробів
крохмаль
білок
ретроградація
денатурація
склування
freshness of bakery products
starch
protein
retrogradation
denaturation
vitrification
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Cпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки / Е. А. Билык, Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3 (168). – С. 52-54.
Короткий огляд (реферат): Рассмотрены химизм процесса черствения хлебобулочных изделий из пшеничной муки. Приведено влияние сырья, способов приготовления теста, применение рациональных режимов технологического процесса на черствения хлебобулочных изделий. Показано в каких видах упаковки лучше сохраняется свежесть. Розглянуто хімізм процесу черствіння хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Наведено вплив сировини, способів приготування тіста, застосування раціональних режимів технологічного процесу на черствіння хлібобулочних виробів. Показано в яких видах упаковки краще зберігається свіжість. The mechanisms of the process of staling of bakery products from wheat flour. Given the impact of raw materials, methods of preparation of the test, the use of rational modes of process on the staling of bakery products. Shown what kinds of packaging is better kept freshness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sboaszshvzpb.pdf347.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.