Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Назва: Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки
Автори: Билык, Елена Анатольевна
Халикова, Эсьма Фаиковна
Малиновский, Виталий Васильевич
Шабельник, О. Ю
Ключові слова: свежесть хлебобулочных изделий
крахмал
белок
ретроградация
денатурация
стеклование
freshness of bakery products
starch
protein
retrogradation
denaturation
vitrification
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Cпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки / Е. А. Билык, Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3 (168). – С. 52-54.
Короткий огляд (реферат): Рассмотрены химизм процесса черствения хлебобулочных изделий из пшеничной муки. Приведено влияние сырья, способов приготовления теста, применение рациональных режимов технологического процесса на черствения хлебобулочных изделий. Показано в каких видах упаковки лучше сохраняется свежесть. The mechanisms of the process of staling of bakery products from wheat flour. Given the impact of raw materials, methods of preparation of the test, the use of rational modes of process on the staling of bakery products. Shown what kinds of packaging is better kept freshness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sboaszshvzpb.pdf347.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.