Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Title: Способы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки
Authors: Билык, Елена Анатольевна
Халикова, Эсма Фаиковна
Малиновский, Виталий Васильевич
Шабельник, О. Ю
Keywords: свежесть хлебобулочных изделий
крахмал
белок
ретроградация
денатурация
стеклование
freshness of bakery products
starch
protein
retrogradation
denaturation
vitrification
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Cпособы сохранение свежести хлебобулочными изделиями из пшеничной муки / Е. А. Билык, Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 3 (168). – С. 52-54.
Abstract: Рассмотрены химизм процесса черствения хлебобулочных изделий из пшеничной муки. Приведено влияние сырья, способов приготовления теста, применение рациональных режимов технологического процесса на черствения хлебобулочных изделий. Показано в каких видах упаковки лучше сохраняется свежесть. The mechanisms of the process of staling of bakery products from wheat flour. Given the impact of raw materials, methods of preparation of the test, the use of rational modes of process on the staling of bakery products. Shown what kinds of packaging is better kept freshness.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12132
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sboaszshvzpb.pdf347.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.