Preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Presented preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff. Наведені передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких харчових продуктів.

Опис

Ключові слова

inert the body, material and shape, інертні тіла, матеріал і форма, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Yaroviy, V. Preconditions of the material choice and inert bodies shapes for drying of liquid foodstuff / V. Yaroviy, R. Yakobchuk // NEEFood – 2013 : the second north and east european congress on food, 26 – 29 May 2013, Kyiv, Ukraine : book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 176.