Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБабанов, Геннадий Кузьмич-
dc.contributor.authorБуляндра, Алексей Федорович-
dc.contributor.authorДорощук, Владимир Петрович-
dc.contributor.authorВербицкий, Борис Ильич-
dc.date.accessioned2013-12-23T15:24:14Z-
dc.date.available2013-12-23T15:24:14Z-
dc.date.issued1973-
dc.identifier.citationСпектральные и энергетические характеристики некоторых "темных" инфракрасных излучателей / Г. К. Бабанов, А. Ф. Буляндра, В. П. Дорощук, Б. И. Вербицкий // Мясная индустрия СССР. – 1973. – № 8. - С. 31-33.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12403-
dc.description.abstractИсследованиями установлено, что в процессе термической обработки продуктов применение ИК излучения позволяет увеличить количество подводимой энергии в 50-70 раз по сравнению с самыми интенсивными процессами конвективного подвода тепла. Investigations have shown that during the thermal treatment of products allows the use of infrared radiation to increase the amount of energy supplied to 50-70 times compared to the most intense convective heat input process.uk_UK
dc.subjectтермическая обработкаuk_UK
dc.subjectheat treatmentuk_UK
dc.subjectинфракрасные излучателиuk_UK
dc.subjectinfrared emittersuk_UK
dc.subjectкафедра фізики-
dc.subjectкафедра теплоенергетики та холодильної техніки-
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleСпектральные и энергетические характеристики некоторых "темных" инфракрасных излучателейuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M-I-#8-1973.pdf248.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.