Вплив низькочастотних механічних коливань на теплообмін у цукрових розчинах
Вантажиться...
Дата
1966
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Показана необхідність інтенсифікації теплообміну у високовязких цукрових розчинах, досліджено вплив коливань поверхонь теплообміну різних видів на процес теплопередачі.
The necessity of intensification of heat transfer in high-viscosity of sugar solutions, the effect of fluctuations of various kinds of heat transfer surfaces in heat transfer process.
Опис
Ключові слова
водонаповнені елементи, slurry components, низькочастотні коливання, low frequency oscillation, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Сінат-Радченко, Д. Є. Вплив низькочастотних механічних коливань на теплообмін у цукрових розчинах / Д. Є. Сінат-Радченко // ХХХІІ наукова конференція КТІХП : тези доповідей, лютий 1966 р. – К.: КДУ, 1966. - С. 74-75.