Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Зроблено аналіз наявних на ринку хлібобулочних виробів з цілого зерна та способів їх виробництва. Вивчено методи визначення моменту достатнього замочування і вказано на їх недосконалість.
Опис
Ключові слова
хліб, подрібнене зерно, технологія, диспергатор, замочування, bread, grain, technology, dispersant, soak, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. -№ 9 (111). – С. 59-62.