Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз наявних на ринку хлібобулочних виробів з цілого зерна та способів їх виробництва. Вивчено методи визначення моменту достатнього замочування і вказано на їх недосконалість.

Опис

Ключові слова

хліб, подрібнене зерно, технологія, диспергатор, замочування, bread, grain, technology, dispersant, soak, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Перспективи і проблеми виробництва зернового хліба / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. М. Ященко // Хранение и переработка зерна. - 2008. -№ 9 (111). – С. 59-62.

Зібрання