Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості
Вантажиться...
Дата
1994
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Експериментально доведено ефективність використання сушених хлібопекарських дріжджів штаму У-1330 Поповського експериментального заводу при виробництві хлібобулочних виробів. Experimentally demonstrated the effectiveness of using dried baker's yeast strain B-1330 Popovskiy pilot plant in the production of bakery products.
Опис
Ключові слова
хлібопекарські сушені дріжджі спиртових заводів, трегалоза, якість, раси дріжджів, dried yeast baking distilleries, race yeast, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Фалендиш, Н. О. Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості / Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко, В. М. Головченко // Хлебопродукты-94 : Первая национальная научно-практическая конференция, 14-16 сентября. – Одесса : ОГАПТ, 1994. – С. 102.