Англійська мова для технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Навчальний посібник спрямований на оволодіння англійською мовою професійного спрямування студентами технологічних спеціальностей та сфер обслуговування харчової промисловості. Посібник складається з трьох частин, які зорієнтовані на формування у студентів-майбутніх фахівців іншомовної комунікативної компетенції за професійним спрямуванням, а також на розвиток навичок перекладу та розуміння оригінальних науково-популярних текстів з професійної тематики. Додатковий текстовий матеріал містить окрім традиційних тем тексти, що відображають новітні тенденції у розвитку харчової промисловості. З метою більш ефективного систематичного засвоєння фахової англомовної лексики в посібнику подано короткий термінологічний словник. Комунікативно спрямовані вправи розділів посібника побудовані на автентичних матеріалах, що в цілому сприятиме ефективному оволодінню професійно зорієнтованою англійською мовою і формуванню навичок самостійної роботи студентів.

Опис

Ключові слова

understanding of original popular-science texts, food industry, foreign language communicative competence, translation skills development, розуміння оригінальних науково-популярних текстів, харчова промисловість, англійська мовою професійного спрямування, іншомовної комунікативної компетенції, розвиток навичок перекладу, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Смірнова, Є. Англійська мова для студентів технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової промисловості: навчальний посібник / Є. Смірнова, Л. Юрчук. – Київ : Ліра, 2013. – 232 с.