Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12498
Название: Аналіз та узагальнення даних по складу природних вод України
Авторы: Ковальчук, Володимир Петрович
Янчевський, Віктор Казімірович
Олійник, Світлана Іванівна
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Резвіна, Лариса Миколаївна
Ключевые слова: кремній
вода
окислюваність
твердість
залізо
марганець
нітрати
silicon
scheme
water
oxidability
hardness
iron
manganese
nitrates
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Дата публикации: 2000
Библиографическое описание: Аналіз та узагальнення даних по складу природних вод України / В. П. Ковальчук, В. К. Янчевський, С. І. Олійник та ін. // Актуальные проблемы водоподготовки и водоснабжения : сборник материалов ІІІ выставки-конференции «Вода 2000», «Актуальные проблемы водоснабжения и водоотведения стран Черноморского региона». – Одесса: Одесводоканал, 2000. – С. 103-107.
Краткий осмотр (реферат): Узагальнено результати моніторингу якості вод лікеро-горілчаних підприємств України. Аналіз показав, що високий вміст мінеральних солей спостерігається в південних областях України. Окислюваність води змінюється в межах 0,5 – 20 мг/дм3. Перевищення вмісту кремнію спостерігається в усіх регіонах. На основі результатів досліджень розроблено універсальну комплексну схему очистки та кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва. Summarized results of the monitoring of water quality liqueur and vodka plants of Ukraine. The analysis showed that high content of mineral salts is observed in southern regions of Ukraine. Oxidation of water varies from 0,5 to 20 mg/dm3. The excess of the silicon content is observed in all regions. Based on the results of research developed the universal complex scheme of treatment and conditioning of water for distillery production.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12498
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Summarized.pdf1.55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.