Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12498
Назва: Аналіз та узагальнення даних по складу природних вод України
Автори: Ковальчук, Володимир Петрович
Янчевський, Віктор Казімірович
Олійник, Світлана Іванівна
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Резвіна, Лариса Миколаївна
Ключові слова: кремній
вода
окислюваність
твердість
залізо
марганець
нітрати
silicon
scheme
water
oxidability
hardness
iron
manganese
nitrates
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Дата публікації: 2000
Бібліографічний опис: Аналіз та узагальнення даних по складу природних вод України / В. П. Ковальчук, В. К. Янчевський, С. І. Олійник та ін. // Актуальные проблемы водоподготовки и водоснабжения : сборник материалов ІІІ выставки-конференции «Вода 2000», «Актуальные проблемы водоснабжения и водоотведения стран Черноморского региона». – Одесса: Одесводоканал, 2000. – С. 103-107.
Короткий огляд (реферат): Узагальнено результати моніторингу якості вод лікеро-горілчаних підприємств України. Аналіз показав, що високий вміст мінеральних солей спостерігається в південних областях України. Окислюваність води змінюється в межах 0,5 – 20 мг/дм3. Перевищення вмісту кремнію спостерігається в усіх регіонах. На основі результатів досліджень розроблено універсальну комплексну схему очистки та кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва. Summarized results of the monitoring of water quality liqueur and vodka plants of Ukraine. The analysis showed that high content of mineral salts is observed in southern regions of Ukraine. Oxidation of water varies from 0,5 to 20 mg/dm3. The excess of the silicon content is observed in all regions. Based on the results of research developed the universal complex scheme of treatment and conditioning of water for distillery production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12498
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summarized.pdf1.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.