Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organoleptic

Опис

Ключові слова

консерви, запікання, м’ясо птиці, м’ясний хліб, термічна обробка, heat treatment, baking, poultry, meat loaves, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького, - Львів, 2005. – Т. 7, № 2, Ч. 5. - С. 90-93.

Зібрання