Розширення асортименту і підвищення біологічної цінності пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

РВЦ НУХТ

Анотація

Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пиваз використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.
The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink.

Опис

Ключові слова

імбир, ginger, сусло, біологічно активні речовини, смак пива, mash, biological active material, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Наукові праці Національного університету харчових технологій

Зібрання