Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12964
Название: | Конфітюр морквяний (Патент на корисну модель № 55203) |
Авторы: | Бандуренко, Галина Михайлівна Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна |
Ключевые слова: | лимона кислота аскорбінова кислота конфітюр морквяний сік морква цукор пектин lemon acid ascorbic acid confiture carrot juice carrots sugar pecti кафедра технології консервування |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Патент на корисну модель № 55203 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Конфітюр морквяний / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005996 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р. |
Краткий осмотр (реферат): | Конфітюр морквяний, який включає моркву різану, цукор, лимонну кислоту, пектин, який додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 38,0- 40,0; цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture carrot, sliced carrots which includes sugar, citric acid, pectin, further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 38.0 - 40.0; sugar 45,0-47, 0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/12964 |
Располагается в коллекциях: | Патенти |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
55203.pdf | 94.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.