Конфітюр морквяний (Патент на корисну модель № 55203)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Конфітюр морквяний, який включає моркву різану, цукор, лимонну кислоту, пектин, який додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 38,0- 40,0; цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture carrot, sliced carrots which includes sugar, citric acid, pectin, further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 38.0 - 40.0; sugar 45,0-47, 0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.

Опис

Ключові слова

лимона кислота, аскорбінова кислота, конфітюр, морквяний сік, морква, цукор, пектин, lemon acid, ascorbic acid, confiture, carrot juice, carrots, sugar, pecti, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 55203 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Конфітюр морквяний / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005996 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.

Зібрання