Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8350)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дані досліджень показали, що внесення стевії разом з пектином та цикорієм в вершкове масло надає продукту діабетичні та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that introduction of stevia with pectin and chicory in butter provides diabetic and radioprotective properties and provides a butter with good organoleptic properties.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, пектин, лікувально-профілактині властивості, кафедра технології цукру і підготовки води, butter, pectin, therapeutic and prophylactic properties, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 8350 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва вершкового масла / Українець А. І., Гулий І. С., Рашевска Т. О., Тасенко Є. П., Хомічак Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212710 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8, 2005 р.

Зібрання