Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто першочергові завдання, які стоять перед молокопереробним комплексом на етапі підготовки до вступу в СОТ. Здійснено порівняння якісних показників молока-сировини в Україні та розвинених країнах світу. The main tasks of improvement the position of dairy industry before joining to WTO are considered. A comparison of the Ukrainian and world standards of quality indexes of milk is given.

Опис

Ключові слова

державна підтримка, СОТ, молоко, якість, стандарти, конкурентоспроможність, state support, WTO, milk, quality, standards, competitiveness

Бібліографічний опис

Суха, І. В. Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ / І. В. Суха // Збірник наукових праць НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 117 - 120.

Зібрання