Важливість гармонізації національних стандартів на молочну продукцію до міжнародних вимог

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність товарів, молочні продукти, законодавча база, ринок молока, якісні показники молока, competitiveness of goods, legal framework, market of milk, quality indicators of milk, dairy products

Бібліографічний опис

Суха, І. В. Важливість гармонізації національних стандартів на молочну продукцію до міжнародних вимог / І. В. Суха // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : видано в збірнику 73-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - НУХТ, 2007. - С. 68.