Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» (Патент на корисну модель № 85456)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлено задачу створити помадно-кремові цукерки «Виноградинка», що дозволяє створити нові цукерки з високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» містить цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості додаткового структуроутворювача використовується дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду. The basis of the utility model on the task to create a fondant-cream candy «Vineyard», which lets you create a new candy with high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy «Vineyard» contains powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as an additional structure used fine powder with grape marc.

Опис

Ключові слова

виноградні вичавки, помадно-кремові цукерки, дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду, високо етоксильований пектин, дубильні речовини, grape marc, fondant-cream candy, fine powder with grape marc, tannins, highly methoxycarbonyl pectin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 85456 UA, МПК A23G 3/00 (2013.01). Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» / Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201304293, заявл. 05.04.13 ; опубл. 25.11.13, Бюл. № 22, 2013 р.

Зібрання