Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13085
Название: Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій
Авторы: Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Ключевые слова: ароматизатори
flavouring
комбіновані фракції
combined fraction
вакуумна ректифікація
vacuum rectification
ефірні олії
essential oils
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Усатюк, О. М. Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19 листопада 2013 р. – Харків : ХДУХТ, 2013. – С. 228–230.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій для розширення асортименту високоякісної ароматизованої харчової продукції. The paper presents the results of experimental studies on the development of natural flavoring compositions of essential oils to expand the range of high-quality flavored food.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/13085
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
natural_flavourings.pdf180.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.