Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13085
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.contributor.authorАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна-
dc.date.accessioned2014-03-12T14:27:54Z-
dc.date.available2014-03-12T14:27:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУсатюк, О. М. Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19 листопада 2013 р. – Харків : ХДУХТ, 2013. – С. 228–230.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13085-
dc.description.abstractУ статті представлено результати експериментальних досліджень щодо розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій для розширення асортименту високоякісної ароматизованої харчової продукції. The paper presents the results of experimental studies on the development of natural flavoring compositions of essential oils to expand the range of high-quality flavored food.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectароматизаториuk_UA
dc.subjectflavouringuk_UA
dc.subjectкомбіновані фракціїuk_UA
dc.subjectcombined fractionuk_UA
dc.subjectвакуумна ректифікаціяuk_UA
dc.subjectvacuum rectificationuk_UA
dc.subjectефірні оліїuk_UA
dc.subjectessential oilsuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleРозроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олійuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
natural_flavourings.pdf180.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.