Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень впливу порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми вершкового масла. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. The results of studies of carrot powder spray drying cold plasma dispersion butter. Priorities have been set use of cold spray drying the powder in the manufacture of butter enriched.

Опис

Ключові слова

порошок із моркви, збагачене вершкове масло, дисперсність, carrot powder, enrichment butter, dispersion, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Вашека, О. М. Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : IV міжнар. міжгалузева науково-прак. конф., 7-9 квіт. 2011 р.: матеріали конф. – Донецьк, 2011. – С. 205–206.