Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13278
Название: Новое в производстве напитков из цельной творожной сыворотки
Авторы: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валерьяновна
Чернюшок, Ольга Анатольевна
Ключевые слова: запах
колір
сироватка
електроіскрова обробка дисперсність
сенсорний аналіз
зовнішній вигляд
смак
smell
whey
color
electric discharge processing
dispersion
sensory analysis
appearance
taste
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Кочубей-Литвиненко, О. В. Новое в производстве напитков из цельной творожной сыворотки / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок // Современное научное знание: теория и практика : материалы международной научно-практической конференции, 22 мая 2013.- Санкт-Петербург, 2013. – С. 39-45.
Краткий осмотр (реферат): В даній статті наведено дослідження можливості застосування електроіскрового оброблення в технології напоїв з цільної молочної сироватки з метою отримання продукту без видимого білкового осаду. У ході досліджень спостерігалося диспергування білкових частин молочної сироватки 1,5 ... 10 разів залежно від напруги та кількості їх імпульсів, що сприяло стабілізації системи. Доведено позитивний вплив електроіскрового оброблення на органолептичні показники молочної сироватки, представлені результати сенсорного аналізу напоїв, вироблених з цільної сироватки, обробленої електроіскровими розрядами в порівнянні з напоями з необробленої сироватки. In this article the study possibility of using spark processing technology of solid beverages cheese whey to obtain the product without visible protein precipitate. The studies showed dispersion of cheese whey protein parts 1,5 ... 10 times, depending on the voltage and number of pulses, the stabilization system. Proven positive impact spark processing on organoleptic properties of cheese whey, the results of sensory analysis beverage made of solid cheese whey treated with spark discharges over a drink from untreated serum.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/13278
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IMG_NEW (1).pdf2.75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.