Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКочубей-Литвиненко, Оксана Валерьяновна-
dc.contributor.authorЧернюшок, Ольга Анатольевна-
dc.date.accessioned2014-03-20T12:16:17Z-
dc.date.available2014-03-20T12:16:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКочубей-Литвиненко, О. В. Новое в производстве напитков из цельной творожной сыворотки / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок // Современное научное знание: теория и практика : материалы международной научно-практической конференции, 22 мая 2013.- Санкт-Петербург, 2013. – С. 39-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13278-
dc.description.abstractВ даній статті наведено дослідження можливості застосування електроіскрового оброблення в технології напоїв з цільної молочної сироватки з метою отримання продукту без видимого білкового осаду. У ході досліджень спостерігалося диспергування білкових частин молочної сироватки 1,5 ... 10 разів залежно від напруги та кількості їх імпульсів, що сприяло стабілізації системи. Доведено позитивний вплив електроіскрового оброблення на органолептичні показники молочної сироватки, представлені результати сенсорного аналізу напоїв, вироблених з цільної сироватки, обробленої електроіскровими розрядами в порівнянні з напоями з необробленої сироватки. In this article the study possibility of using spark processing technology of solid beverages cheese whey to obtain the product without visible protein precipitate. The studies showed dispersion of cheese whey protein parts 1,5 ... 10 times, depending on the voltage and number of pulses, the stabilization system. Proven positive impact spark processing on organoleptic properties of cheese whey, the results of sensory analysis beverage made of solid cheese whey treated with spark discharges over a drink from untreated serum.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectзапахuk_UA
dc.subjectколірuk_UA
dc.subjectсироваткаuk_UA
dc.subjectелектроіскрова обробка дисперсністьuk_UA
dc.subjectсенсорний аналізuk_UA
dc.subjectзовнішній виглядuk_UA
dc.subjectсмакuk_UA
dc.subjectsmelluk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectcoloruk_UA
dc.subjectelectric discharge processinguk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectsensory analysisuk_UA
dc.subjectappearanceuk_UA
dc.subjecttasteuk_UA
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктів-
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleНовое в производстве напитков из цельной творожной сывороткиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMG_NEW (1).pdf2.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.