Удосконалення системи збуту продукції хлібопекарної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

система збуту, хлібопекарна промисловість, торгові точки, вартість повернень, управління підприємствами, sales, food industry, retail outlets, cost of returns, business administration, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Цишевський, В. Г. Удосконалення системи збуту продукції хлібопекарної промисловості / В. Г. Цишевський, Л. В. Страшинська // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2011. – С. 49-50.