Спосіб регенерації етанолу з спирто-водної суспензії, отриманої при виробництві пектину (Патент на винахід № 32502)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід відноситься до харчової промисловості і стосується способів регенерації етанолу з спирто-водної суспензії, що утворюється при виробництві пектину. Спосіб передбачає підігрів спирто-водної суспензії, розділення її відстоюванням на освітлену фазу і згущену суспензію в плині часу, необхідного для досягнення їх об’емного співвідношення від 3:1 до 4:1 , обробку згущеної суспензії в бражної колоні , а освітленої фази - в спиртовій колоні з подальшою дефлегмацією , конденсацією і охолодженням готового продукту . Теплоту , що виділяється при конденсації пари спиртової колони, використовують для підігріву освітленої фази.

Опис

Ключові слова

бражна і спиртова колони, лютерна вода, спиртоводна суспензія, відстоювання, дефлегмація, конденсація, bragnaya and alcohol column, lyuternaya water, alcohol aqueous suspension, sedimentation, deflegmatsіya, kondensatsіya, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Патент 32502 UA, МПК С12F 1/00 Спосіб регенерації етанолу з спирто-водної суспензії, одержаної у виробництві пектину / Мельник Л. М., Немирович П. М., Марценюк О. С.,. Малежик І. Ф, Сергєєв А. Д. ; заявник Український державний університет харчових технологій. – заявл. 06.06.89 ; опубл. 15.12.2000, Бюл. №7.

Зібрання