Збагачуйте гранульовані комбікорми для кролів овочевими ароматизованими добавками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

З сирих овочів виробляють кормове борошно, проте сушінні овочів є витратним процесом. Їх вологість становить 80 %. Тому запропоновано вилучити сік, а сировина подрібниться автоматично. Натуральні овочеві соки є природними джерелами ароматів. Овочеві вичавки подрібнювали та просіювали. Кількість введення була 10 %. Виробництво корму включає пресування продукту, охолодження, сушіння, просіювання. Параметри пресування: вологість суміші - 15,5…17,0 %; температура гранул -60…80 ˚С, діаметр отворів матриці - 4 мм. Досягнуто збереження енергії, поживних речовин.

Опис

Ключові слова

натуральні добавки, натуральные добавки, natural additives, зерно, кролі, протеїн, жир, крохмаль, клітковина, морква, картопля, сушіння, хімічний склад, овочевий сік, гранули, технологічна схема, химический состав, овощной сок, гранулы, технологическая схема, grain, crawls, protein, fat, starch, cellulose, carrot, potatoes, drying, chemical composition, vegetable juice, aroma, granules, technological scheme, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Збагачуйте гранульовані комбікорми для кролів овочевими ароматизованими добавками / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Зерно і хліб. – 2010. - № 4. – С. 44 – 45.

Зібрання