Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удоско- налення процесів їх промислового використання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спе- ціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фар- мацевтичних виробництв. - Національний університет харчових технологій, Київ, 2010. Дисертаційна робота присвячена дослідженню фізико-хімічних властивос- тей та структурних особливостей яблучних вичавок як об’єкту сушіння, експери- ментальному дослідженню кінетики процесу сушіння яблучних вичавок при тер- морадіаційному енергопідведенні, розробленню найбільш ефективної конструкції ІЧ-сушарки. Thesis to pursue a scientific degree of Candidate of Technical Sciences in specialty 05.18.12 – processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical productions. – National University of Food Technologies, Kyiv, 2010. The thesis is dedicated to the study of physical and chemical properties and structural peculiarities of apple pomace as a drying subject, to experimental research of kinetic properties of apple pomace drying with electric radiant heating, and to develop the most efficient design of IR-dryer.

Опис

Ключові слова

яблучні вичавки, інфрачервоне випромінювання, вологовміст, сушарка з терморадіаційним енергопідведенням, інтенсифікація, порошок з яблучних вичавок, pomace, infrared radiation, moisture content, intensification, apple pomace powder, radiant heating oven

Бібліографічний опис

Веселовська, Т. Є. Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Веселовська Таїсія Євгеніївна ; НУХТ. - К., 2010. - 20 с.