The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The publication contains abstracts of leading scientists, experts and young researchers in the field of food science, engineering, technology, chemistry and economics and management - participants of the Second North-and East European Congress of Food Science (NEEFood-2013).

Опис

Ключові слова

харчові продукти, біоактивні сполуки, конкурентоспроможність, харчовий ланцюг, пищевые продукты, биоактивные соединения, конкурентоспособность, пищевой цепь, food products, bioactive compounds, competitiveness, food chain

Бібліографічний опис

The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013) : другий північно- та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013) : Book of Abstracts, 26-29 may 2013 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2013. - 267 p.

Зібрання