DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2013 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13629

Название: Якість і безпека харчових продуктів
Другие названия: Quality and food safety
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: глобалізація торгівлі
харчові продукти
харчові технології
конкурентоспроможність
глобализация торговли
пищевые продукты
пищевые технологии
конкурентоспособность
globalization of trade
food products
food technology
competitiveness
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-практична конференція, 14-15 листопада 2013 р. / Національний університет харчових технологій. – К. : НУХТ, 2013. – 202 с.
Краткий осмотр (реферат): Забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами є важливою складовою сучасного життя. Однак погіршення екологічних та кліматичних умов, використання в сільському господарстві великої кількості мінеральних добрив, гормонів та антибіотиків, складність і многостадийность виробництва харчових продуктів створюють небезпеку їх забруднення мікробіологічними патогенами; залишками пестицидів; харчовими добавками; важкими металами, стійкими органічними забруднювачами, гормонами, антибіотиками і т.д. Обеспечение населения высококачественными пищевыми продуктами является важной составляющей современной жизни. Однако ухудшение экологических и климатических условий, использование в сельском хозяйстве большого количества минеральных удобрений, гормонов и антибиотиков, сложность и многостадийность производства пищевых продуктов создают опасность их загрязнения микробиологическими патогенами; остатками пестицидов; пищевыми добавками; тяжелыми металлами, стойкими органическими загрязнителями, гормонами, антибиотиками и т.д. Providing the population with high food is an important component modern life. However, the deterioration of environmental and climatic conditions, the use in agriculture farm large amounts of fertilizers, hormones and antibiotics, and the complexity of a multistage food production would create a risk of microbiological contamination of pathogens; residues pesticides, food additives, heavy metals, persistent organic pollutants, hormones, antibiotics, etc.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13629
Appears in Collections:2013

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2013_Yakist_i_bezpeka_kharchovykh_produktiv_Thesis.pdf4,35 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback